Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Χταποδάκια από κάλτσες!

Ναι καλά ακούσατε! Χταποδάκια από κάλτσες!!! Και όχι δεν τρώγονται αλλά είναι πανέμορφα και μπορούν να στολίσουν το δωμάτιο του παιδιού σας αλλά και να παίξουν με αυτά ένα υπέροχο κουκλοθέατρο. 

Συνέχεια σκέφτομαι .... μα που πάνε αυτές οι κάλτσες και όλο μονές είναι;  Είχα αρχίσει να πιστεύω ή ότι τις καταπίνει το πλυντήριο ή ότι δεν θέλουν ταίρι και είναι μονόχνοτες χιχιχι και δώστου τις πετούσα γιατί με 2 διαφορετικές δεν κυκλοφορείς για να λέμε και την αλήθεια!! 

Προχθές λοιπόν είδα ένα site που τις κάλτσες τις φτιάχνανε χταπόδια!http://paramythitis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_11.html 

Ε δεν το συζητάω από καλτσάκια παράταιρα αλλά και μικρότερα νούμερα είμαστε φουλ στο σπίτι .... οπότε μαζί με το δημιουργικό πνεύμα την κορούλα μου αρχίσαμε τα κόψε ,ράψε, κόλα και ιδού το αποτέλεσμα!!!
Εμείς δεν ακολουθήσαμε την κατασκευή ακριβώς αλλά αυτοσχεδιάσαμε για πιο γρήγορο αποτέλεσμα , είχαν βέβαια διαφορά τα δικά μας χταποδάκια αλλά η διαφορετικότητα είναι και μοναδικότητα!
Γεμίσαμε την καλτσούλα με βαμβάκι μέχρι την πατούσα μετά κάναμε έναν κόμπο και το υπόλοιπο που περίσσεψε με ένα ψαλίδια το κόψαμε πλοκάμια. Κολλήσαμε  ματάκια από τσόχα και τέλος βελόνα, κλωστή και φαντασία!!!  
Ελπίζουμε να σας αρέσουν!! 
Φιλάκια πολλά!!!


Ο πειρατής και τα κορίτσια του!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι πολύτιμα!